Accés a les noves tecnologies per tothom.

receptari

Blog de cuina participativa al Punt Òmnia Amposta!

 — dv, 08 maig 2015
dona gust!
Aquest blog neix de la il·lusió de compartir un espai entre tots els grups i participants del Punt Òmnia Amposta. Al Punt hi assisteixen moltes persones: nens petits, joves, gent gran, dones... entre els quals comparteixen molts coneixements, tant de cuina com de noves tecnologies.
 

El Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès publica el Petit receptari. Llibre 5

foto receptari i grup

Ja teniu disponible el 5è llibre de la col·lecció Petit receptari. Es tracta d’un altre recull de les receptes que han anat escrivint els participants del taller “El teu llibre de receptes” del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès del 2n trimestre de 2014.

Projecte "RECEPTARI DONES OMNIA SANT LLORENÇ"

 — dm, 17 jul 2012
imatge receptari dones omnia sant llorenç

Ja podem gaudir d'un receptari de cuina únic. Les dones del Punt Òmnia Sant Llorenç han recollit receptes casolanes per mostrar els seus coneixements culinaris.

Activitat solidària a l'Òmnia de l'AV Font dels Capellans

Cartell MaratÒmnia (AV Font dels Capellans)

El Punt Òmnia AV Font dels Capellans (Manresa) proposa una senzilla activitat per participar a la Marató per la pobresa.

El Punt Òmnia Fundació Ciutat de Viladecans presenta el núm. 21 de la revista XPLAI

imatge gràfica d'un nino amb un llibre obert

Com cada trimestre els diferents alumnes dels centres que formen la Xarxa Pública Local d'Accés a Internet de Viladecans XPLAI realitzen un article d'opinió personal, sobre temes d'actuatitat, les seves experiències a classe, receptes de cuina...

4t número del "Receptari per llepar-se els dits" al Punt Òmnia Barberà Promoció

 — dm, 05 jul 2011
portada receptari

Ja tenim el quart  número del receptari per llepar-se els dits que realitzen els participants de les diverses accions que es duen a terme al Punt Òmnia.

Contingut sindicat