Accés a les noves tecnologies per tothom.

voluntariat

Un treball d'equip al Punt Òmnia del Casal Cívic Riera Bonet de Molins de Rei

imatge fotograma vídeo caixa eines

Al Punt Òmnia del Casal Cívic Riera Bonet, de Molins de Rei, feia temps que vèiem que les cadires s'havien envellit i en patíem les conseqüències.

Lipdub del Casal Infantil La Mina

Fotograma d'un moment del vídeo

Aquest vídeo ha estat produït pel Casal Infantil La Mina.

Nous projectes al Punt Òmnia Eudald Graells de Ripoll

Logotips del Punt Òmnia Eudald Graells de Ripoll

A partir del mes de desembre, iniciem dues noves tasques: en primer lloc, amb la voluntat de participar en “Tots movem Ripoll”, un programa que compta amb la implicació de diferents entitats com ara l’Administració pública, el Punt organitza unes sessions formatives adreçades a totes aquelles persones que es volen iniciar en el món del voluntariat.

Promoció del voluntariat al Punt Òmnia Casal Cívic Sant Vicenç dels Horts - Sant Josep

 — dc, 19 oct 2011
Sinai i Isabel a l'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

Des de principis de l'any 2010, al Punt Òmnia Casal Cívic Sant Vicenç dels Horts - Sant Josep, ubicat al Casal Cívic del barri de Sant Josep, hi participa en Sinaí, un jove voluntari de 21 anys que gràcies a la seva expressió artística i creativitat està donant un suport molt important a la dinamitzadora del Punt, Isabel Becerra, en la realització de diferents activitats en format multimèdia.

Projectes de l'Òmnia del Casal dels Infants del Raval en vídeo

Una mà infantil fa servir el ratolí

“Ravalkids” i “Coses del Raval” són dos dels projectes que es duen a terme en aquest punt, tan representatiu del programa Òmnia i del barri del Raval a Barcelona. En aquest vídeo veureu els nens i nenes que editen la seva pròpia wiki i un dels voluntaris que publica notícies d'interès sobre el barri al bloc Coses del Raval.

"VolÒmnia", projecte de voluntariat digital a Mataró en vídeo

 — dl, 07 feb 2011
Una voluntària del projecte VolÒmnia amb un alumne

Els Punt TIC-Òmnia de Mataró (Centre Cívic Cerdanyola i Centre Cívic Molins) des de l'any 2007 en aquest projecte, amb el qual antics alumnes dels cursos de formació passen a ser professors/ores del nou alumnat. Aquest vídeo ho explica amb detalls:

S’obren les inscripcions als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat

imatge Escola d'Estiu del Voluntariat

Les inscripcions per als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, que organitza el Departament de Benestar Social i Família, resten obertes des del passat 8 de juny. Les formacions tindran lloc del 2 de juliol al 19 de setembre.

El Punt Òmnia Tortosa ha participat a la VII Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa

imatge VII Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa
El cap de setmana dels dies 12, 13 i 14 de desembre s'ha celebrat a Tortosa, de forma conjunta, la 7a Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat Juvenil organitzades per l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
 
Contingut sindicat