Accés a les noves tecnologies per tothom.

voluntariat

S’obren les inscripcions als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat

imatge Escola d'Estiu del Voluntariat

Les inscripcions per als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat, que organitza el Departament de Benestar Social i Família, resten obertes des del passat 8 de juny. Les formacions tindran lloc del 2 de juliol al 19 de setembre.

El Punt Òmnia Tortosa ha participat a la VII Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa

imatge VII Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa
El cap de setmana dels dies 12, 13 i 14 de desembre s'ha celebrat a Tortosa, de forma conjunta, la 7a Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat Juvenil organitzades per l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
 

Un treball d'equip al Punt Òmnia del Casal Cívic Riera Bonet de Molins de Rei

imatge fotograma vídeo caixa eines

Al Punt Òmnia del Casal Cívic Riera Bonet, de Molins de Rei, feia temps que vèiem que les cadires s'havien envellit i en patíem les conseqüències.

Arriba al punt Òmnia de Tortosa el casal d’estiu organitzat per l’entitat Grup Esplai Blanquerna

cartell activitats estio
Aquest serà el tercer any consecutiu que el Punt Òmnia Tortosa participa en les activitats del casal d'estiu que organitza el Grup Esplai Blanquerna, conjuntament amb altres entitats de la ciutat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
 

Nou taller TIC destinat a usuàries i usuaris del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa

logotip 5e aniversari Punt Òmnia Tortosa

Aquesta setmana, al Punt Òmnia Tortosa estrenem un nou taller i renovem col·laboracions amb les entitats i fundacions del nostre territori. Es tracta d'una altra edició del taller adreçat a usuàries i usuaris del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa.

Nou taller de fotografia digital al Punt Òmnia Tortosa

imatge ull

Gràcies a la col·laboració entre els voluntaris del Casal de Gent Gran i el Punt Òmnia Tortosa, iniciem un nou taller monogràfic de fotografia digital que tindrà lloc els mesos de maig i juny.

Jasp TIC, solidari i ecològic

imatge

Espai Tecnològic presenta Jasp TIC, una iniciativa d’aprenentatge-servei en la qual 10 joves del barri han participat per posar en ús PC vells tot donant-los una segona oportunitat perquè puguin servir a aquells veïns i veïnes adults i grans del barri que no disposen de recursos per accedir a les TIC i participen de les formacions inicials del projecte.

Nou taller per a usuaris i usuàries del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa

Logotip del Punt Òmnia Tortosa

Al Punt Òmnia Tortosa continuem estrenant nous tallers i noves col·laboracions amb les entitats i fundacions del nostre territori. Aquest cop, presentem una nova activitat per a les usuàries i els usuaris del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa.

Contingut sindicat