Accés a les noves tecnologies per tothom.

concurs

Concurs de curts sobre pobresa i exclusió social convocat per Càritas Diocesana de Barcelona

logo concurs curts sobre pobresa i exclusió social Caritas

Cáritas Diocesana de Barcelona convoca un concurs de curtmetratges documentals sobre la temàtica de la pobresa i l'exclusió social.

Concurs de còmics al Punt Òmnia Xup

cartell del concurs de còmics punt òmnia xup

La biblioteca del barri i el Punt Òmnia Xup organitzen un concurs de còmics.

Ester Collado i Luisa Miralles seleccionades a "les 100 millors dinamitzadores de telecentres"!

 — dj, 17 nov 2011
imatge de "outstanding telecentre women"

El dia 15 de novembre, es van publicar els noms de les candidates seleccionades per participar en el concurs de "Les 100 millors dinamitzadores de telecentres" de telecentre.org.

Xarxa Òmnia presenta dues candidates a les "100 dinamitzadores excel·lents"

 — dl, 03 oct 2011
Banner de telecentre women

La fundació internacional Telecentre.org ha llançat una campanya, Telecentre Women, que consisteix a seleccionar les 100 millors dinamitzadores de telecentres i, d’aquestes, se n’elegiran les millors de cada zona.

Concurs fotogràfic de Festa Major 2015 del barri de la Balconada a Manresa

Cartell del concurs fotogràfic de Festa Major 2015 del barri de la Balconada

Durant la Festa Major de la Balconada es convocarà un concurs fotogràfic amb el dispositiu mòbil organitzat pel Punt Òmnia.

Les fotos s’han de presentar el diumenge i el guanyador o guanyadora tindrà com a premi un sopar per a dues persones al bar de l'AV Balconada.

L'Associació per a Joves Teb de Barcelona i el seu punt Òmnia organitzen un concurs fotogràfic sobre la Diada de Sant Jordi

foto Sant Jordi a la Rambla del Raval

El concurs #llegeixambelteb està organitzat a través de les teves xarxes socials i té com a premi un lector de llibres digitals i la fotografia guanyadora formarà part de l’exposició de fotografies sobre Drets Humans que realitzarem el Teb al mes de juliol, i representarem el dret a la cultura.

Fundació Adsis

2on Concurs Literari Punt Òmnia Fundació Adsis

Desprès del primer concurs de tardor, els nostres usuaris continuem amb l’afició per l’escriptura, i, per tant, al Punt Òmnia Fundació ADSIS tenim el plaer de convidar-vos a la segona convocatòria del mateix concurs, ara en versió primaveral.

Contingut sindicat