Neix un nou Punt Òmnia a Badalona

15/07/2015 | 17:07
Antiga escola Betsaida

Aquest juliol s'ha posat en marxa el Punt Òmnia del barri de Llefià, situat al Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris de Badalona –a l'antiga i coneguda Escola Betsaida–, al carrer de les Monges, 2-6.

Aquestes primeres setmanes s'han iniciat diversos contactes amb veïns i veïnes, entitats i agents actius del territori per donar-nos a conèixer i, sobretot, per cercar conjuntament possibles línies de col·laboració per afavorir la dinamització comunitària del barri a través de les TIC.

Així mateix, també s'ha engegat Òmnia al barri, un espai d'Internet d'accés lliure i gratuït per als veïns i veïnes. Els horaris durant aquest mes de juliol són: dimecres, de 17 a 19 h, i dijous i divendres, de 10 a 12 h.

Paral·lelament s'han engegat dos tallers fruit de la demanda d'entitats del barri. D'una banda, un grup de joves del barri de Sant Roc ha iniciat la revista San Roque City, que neix amb l'objectiu de revalorar el barri i desestigmatitzar-lo, tot mostrant històries de vida del veïnat. D'altra banda, fruit de la detecció per part de l'Espai de Recerca Activa de Feina (ERAF) del Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris, s'ha engegat el Taller d'informàtica bàsica, adreçat a joves que es troben en procés actiu de recerca de feina i que necessiten millorar les competències bàsiques en relació amb l'ús del programari de tractament de textos.

Des d'aquí convidem els veïns i veïnes a participar-hi i a ser part activa d'aquest espai que pretén cobrir les necessitats relacionades amb les TIC d'una manera creativa, participativa, oberta i col·laborativa.

Podeu seguir les novetats del Punt Òmnia Betsaida al Facebook i Twitter.

revista
alfabetització digital
dinamització